Michelle Rijneveld

Michelle Rijneveld

Mijn naam is Michelle Rijneveld en voor sommigen zal ik een bekend gezicht zijn, omdat ik hier in de regio ben opgegroeid, maar voor degenen die mij nog niet kennen een korte introductie.

Na het VWO aan het Altena College heb ik verloskunde gestudeerd aan de Verloskunde Academie in Rotterdam en in 2017 ben ik afgestudeerd. Ik ben verhuisd naar Sassenheim en heb ruim 3 jaar in Leiden en de Bollenstreek in verschillende praktijken gewerkt als waarneemster. Vanwege de liefde ben ik teruggekomen naar mijn geboortestreek en juni 2020 ben ik getrouwd. Samen met mijn man woon ik in Nieuwendijk. Ik heb hier in de regio ook bij diverse praktijken waargenomen en omdat ik in Almkerk opgegroeid ben, ken ik de regio goed.

Ik hou van mijn werk en ben trots op het vak wat ik mag uitoefenen. Zwangerschap en geboorte is iets bijzonders en om onderdeel van dat proces te zijn, blijft speciaal. Ik vind het belangrijk om samen te kijken naar wat jullie wensen zijn en om jullie zo goed mogelijk hierin te begeleiden.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport: spinning, fitness en zwemmen. Verder houd ik van lekker eten, reizen, gezelschapsspellen, lezen en series kijken. Tot snel, ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!