Contact

Telefonische bereikbaarheid

Spoed

Voor dringende vragen, je bevalling of vragen tijdens je kraambed zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week te bereiken op telefoonnummer: 06-30398246.

Indien je ons na een aantal keer proberen niet te pakken krijgt, neem dan contact op met het Beatrixziekenhuis te Gorinchem: 0183-644444 of met de Centrale Huisartsenpost: 0183-646410.

Geen Spoed

Voor het aanmelden bij onze praktijk, niet dringende vragen, verzetten van een afspraak of informatie is er telefonisch spreekuur op telefoonnummer: 06-10141043 op maandag t/m donderdag van 13.30-14.30 uur.
Natuurlijk mag je het buiten deze tijden ook altijd proberen! Er zal vaak, maar niet altijd iemand te bereiken zijn op dit nummer. Je kunt ons ook een email sturen. We proberen je binnen 2 dagen te antwoorden. Ons emailadres is: info@tussenderivieren.com.

Verloskundigenpraktijk Tussen de Rivieren Contact

Spreekuren

Locaties

De praktijkruimte is gelegen in het gebouw waar ook Fysio Woudrichem zich bevindt. Je kunt plaatsnemen in de algemene wachtruimte en daar komen we je ophalen. Op deze locatie beschikken we niet over een echo-apparaat.

Lees meer

In Almkerk zitten we in gezondheidscentrum 'De Knotwilg'. Hier doen we alle soorten controles en maken we echo's. Ook kan je op deze locatie bloed laten prikken. De ingang is aan de zijkant, tegenover de ingang van verzorgingshuis Antonia. Als je binnenkomt zitten we meteen links. Iets voorbij onze praktijkruimte is de wachtkamer. Dit is tevens ons postadres.

Lees meer

Het Medisch Diensten Centrum Werkendam is beter bekend als de Doktershoek. Wij delen daar onze ruimte met 'Huidtherapie Breevaart' en bevinden ons rechts naast het consultatiebureau. Op deze locatie maken wij geen echo's en kom je vooral voor de zwangerschapscontroles. We hebben spreekuur in Werkendam op dinsdagmiddag en woensdagochtend.

Lees meer