Martine in 't Veld

Martine in 't Veld

In 2006 ben ik samen met Roos de praktijk gestart. Hoewel we een hele fijne samenwerking hadden, heb ik er in 2008 toch voor gekozen in het Beatrixziekenhuis te gaan werken. Naast mijn werk als klinisch verloskundige ben ik in 2015 gestart met de opleiding tot haptotherapeut en in 2019 heb ik mijn eigen praktijk opgezet: LEEF, Praktijk voor Haptotherapie. Om deze twee prachtige beroepen te kunnen combineren, vind ik het heel fijn dat ik weer terug ben bij Tussen de Rivieren! Als vaste waarneemster ben ik 1 tot 2 dagen per week in de praktijk te vinden. Er is nu weer een mooie balans in mijn leven tussen werk en privé.

Verder heb ik een fijn gezin; een lieve man en twee heerlijke zoons. In mijn vrije tijd speel ik dwarsfluit, lees ik graag een boek of ga ik hardlopen.

Ik vind het een voorrecht (en geen vanzelfsprekendheid) om zwangeren, barenden en nieuw geboren moeders met hun partner te mogen begeleiden in deze bijzondere periode van hun leven. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in de praktijk!