Martine neemt afscheid

door Martine in 't Veld op 07 maart 2022.

Al ruim 16 jaar ben ik verloskundige in hart en nieren. Het begeleiden van zwangeren en hun partners vind ik een prachtig mooi vak! Maar ik heb ook een andere passie, namelijk haptonomie.

In 2015 ben ik naast mijn werk als verloskundige (toen nog in het ziekenhuis) gestart aan de 5 jarige opleiding tot haptotherapeut. In 2020 ben ik mijn eigen praktijk ‘LEEF, Praktijk voor Haptotherapie’ gestart. Ik vind het fantastisch om deze twee mooie beroepen te combineren. Maar ik merk ook dat dat veel van me vraagt. Mijn eigen praktijk wordt steeds drukker. Daar ben ik natuurlijk blij mee, maar als verloskundige kan je werk nou eenmaal niet ‘op een laag pitje’. Daarom heb ik besloten helemaal voor mijn eigen haptotherapie praktijk te gaan en dus te stoppen met verloskunde. Met pijn in mijn hart, dat wel! Wat ga ik Roos, Sanne en Michelle ontzettend missen! Maar ook jullie: zwangeren, partners, baby’s…

Zo komt er na 2,5 jaar heel fijn werken bij Tussen de Rivieren een einde aan mijn loopbaan alhier. Toch kijk ik ook met heel veel enthousiasme naar de toekomst! Ik heb er zin in om alle tijd en ruimte te hebben voor mijn praktijk en daarnaast nog tijd over te houden voor mijn gezin en mijn hobby’s.

Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen en wens jullie allemaal een mooie geboorte van jullie kindje toe en alle goeds voor de toekomst!
Lieve groet van Martine

Meer over...